mandag 25. januar 2010

GRAVID linker

Her har jeg samlet noen linker som jeg ser på som Gode "informasjonskanaler" -mye nyttig med tanke på Svangerskapet og Fødselen + litt til etter fødselen;0)

www.mothering. com her har Du/Dere det meste..bevisstgjøring hele veien..fra å planlegge en liten...de ni mnd..fødselen og etterpå i det uendelige..coaching på veien, hva kan man velge og hvordan? oppskrifter, amming, samsoving, bæring...

www.themothermagazine.co.uk mange idéer og nyttig inspirasjon;0)

www.froyaklinikken.no har spesialisert seg på GravidTiden, Fødselen og Baby/BarselTiden... i tillegg til planleggingen av barn, infertilitet og mye mye mer... Godt etablerte Sjeler, med mye Kunnskap og store Hjerter:)

www.foderiket.no en OASE for Friske Kvinner som ser at Fødsel er helt Naturlig -gi slipp! og la Naturen få bære det lille vesenet fram...

www.hjemmefodsel.no en glidende overgang til Ditt/Deres Nye Liv i kjente omgivelser med kjent jordmor (og evt andre nære mennesker som Du/Dere ønsker å dele Opplevelsen med) ingen skumle mennesker i frakk i sterile omgivelser..

www.doulaskolen.no her utdannes svangerskaps/fødsselsAssistenter som kan kurse og coache/følge Deg/Dere i hele Svangerskapet -bli med på HELE Fødselen, uten vaktskifte, om Ønskelig- og hjelpe til etter Fødselen med råd/veiledning, praktisk avlastning osv..

www.doula.nu er godt etabler i Sverige (i over 10 år) og samarbeider med
www.norskdoulaforening.no som holder Doulakurs/utdanner Doulaer i Norge, her får Du/Dere også Oversikt over Tilgjengelig Doulaer i Norge.

og her er flere Forum med forskjellige innfallsvinkler rundt Graviditet og Fødsel


I tillegg anbefaler jeg www.heibaby.no som er et veldig INSPIRERENDE nettsted/butikk med Fantastiske produkter og tilbud som Kurs, Seminarer og DoulaTjeneste...;0)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar