fredag 9. april 2010

skoleavslutning, Bislet Bad kurs, førerkort osv.......

en SOL-RIK dag i dag.... Vi er i byn igjen, Lillemor og meg;0) nå gjør vi oss klare til siste skolehelg på Doulaskolen ...så da er snart DEN "ballen" landa -puhh!
Vi har forstatt ikke fått oppretta internettkontakten hjemme i stua vår, men har fått noen alternative løsninger på den utfordringa nå... så da skal det snart bli Svinging i Blogginga også;0)
Ellers så nærmer det seg endelig oppkjøring til Frihet og mange Spennende Uavhengige dager -endelig endelig innen rekkevidde! Verden for mine føtter:)

Noe av det som virkelig er Spennende nå er kursene jeg skal ha på i det Utrolig Deilige Yoga-rommet... på Bislet Bad.

-Hjertlig Velkommen Alle Gravide par, og Barsel Mammar og Pappar med den Lille!

GRAVIDmassasje-kurs for par starter 19.april kl 19:30-21:00,
med påfølgende kvelder 26.april og 3.mai.
-Himmelsk massasje, 100% avstressende og Magisk Nærhet...! Hvor den Gravide (og den Lille i Magen) virkelig kan få PUSTE og GI SLIPP! Det er like Vakkert Å GI som å MOTTA:)

BABYmassasje-kurs med Mamma/Pappa starter 29.april kl 11:00-12:00,
med påfølgende dager 6.mai og 13.mai.
-Kommunikasjon, Nærhet, Lek og Tilgjengeliggjøring for SmåBarnsHverdagen;0)
Temaer som mat/ernæring/fordøyelse, voksesmerter, tannfrembrudd, feber, snørr/forkjølelse, ferie/reise (fly/bil/båt.......) de små og store spørsmålene og temaene som dukker opp;0)

FødselsForberedende-kurs for par helgen 8. og 9.mai kl 12:00-16:00 begge dagene.
Jeg instruerer parene i GravidMassasje, aktive Fødestillinger, Akupressur-øvelser, vi lærer å bruke Lyd og Pust, vi Samtaler og stiller spørsmål for å Skape og Bevisstgjøre et Positivt Fokus rundt Fødsel og FødeKraften, ser på hvordan Pappan/partneren kan inkluderes mer i Svangerskapet, Fødselen og Barsel/småbarnstiden...også prøver jeg å møte alles Behov så godt det lar seg gjøre...;0)


Jeg gir også individuelle kurs og behandlinger, i Frøya klinikken el Hjemme hos Deg/Dere.. GravidMassasje, BarselMassasje, BabyMassasje, PappaMassasje kombinert med FotSoneMassasje og/el AkuPressur.... Veiledning/Samtaler... FødselsForberedendeKurs, BabyMassasjeKurs... DoulaAssistanse før, under og etter Fødselen, Postpartum Doula (tett oppfølging etter Fødselen -emosjonelt/praktisk)... Alt tilrettelegges hver enkelt FødeKvinne/par...

Bare ta kontakt!

doulakateleon@gmail.com

pr tlf 97 97 20 95 (ringe/sms'e)


Nyyyyt Våren så lenge!